П`ятниця, 26.04.2024, 02:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт Єльнівського НВК: "ЗНЗ І-ІІ ступенів-...

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Березень » 19

           День українського добровольця – одна з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців. Рішення Верховної Ради на віки закарбували героїзм українських лицарів.

           14 березня учні нашої школи вшанували хвилиною мовчання воїнів, які загинули під час виконання бойового завдання у ході проведення антитерористичної операції.

           Для учнів початкової ланки відбулася інформаційна хвилинка, під час якої діти більше почули про добровольців. Адже це ті, хто нещодавно жили поряд з нами, працювали, були звичайними господарями. А сьогодні стали воїнами – нашою надією, нашим щитом, нашим захистом.

С ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: Igor | Дата: 19.03.2018 | Коментарі (0)

            Святковий концерт підготували учні нашої школи на чолі з педагогом організатором нашої школи Остапович І.О.. Як завжди, зал був переповнений. Усі присутні радо насолоджуватися талантами художньої самодіяльності. Святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень. Теплі слова побажання і привітання всім жінкам підготували учні молодших та старших класів.

        Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчині іскорку тепла, любові та поваги.

Переглядів: 336 | Додав: Igor | Дата: 19.03.2018 | Коментарі (0)

          Предметні тижні у школі – одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя і для учня проявити свої багатогранні здібності. Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче. У лютому місяці проводилась заходи до тижня англійської мови . Учні мали змогу познайомитися з визначними місцями Англії, пізнавши про цікаві факти Великобританії, про відомих людей цієї країни. Дуже жваво та креативно пройшла вікторина серед дівчат та хлопців 9 класу «Girls and boys». Змагання для знавців англійської мови під назвою «We love English» пройшли серед учнів 6-7 класів, де учні удосконалювали знання з англійської мови, розвивали логічне мислення, пам'ять, увагу. Відео подорож «A video tour around London» для початкових класів провела П ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: Igor | Дата: 19.03.2018 | Коментарі (0)

     14 лютого закохані у всьому світі відзначили  День святого Валентина.
День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

      14 лютого в нашій рідній Єльнівській школі відбувся виховний захід у початкових класах до Дня святого Валентина. Була проведена чудова розважальна програма . Пари змагалися у таких конкурсах «Хапай пару», «Ніжне слово» , «Намалюй серце», «Декламатор» , «Стріли амура»…Учні були наг ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: Igor | Дата: 19.03.2018 | Коментарі (0)

З 05 по 09 лютого пройшов Тиждень інформатики. Завданням тижня було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе, а також вихованню самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності учнів, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього їхнього потенціалу.

Для проведення тижня були задіяні учні 2-9 класів.

... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Igor | Дата: 19.03.2018 | Коментарі (0)

      9 лютого 2018 року в приміщені Єльнівського НВК: «ЗНЗ І-ІІ ступенів-ДНЗ» відбулося районне  засідання Школи молодого вчителя інформатики. Темою заходу було «Психологічні особливості пізнавальної діяльності школярів»

      В ході роботи з молодими педагогами було проведено вчителем інформатики Рацкевич І.С. відкритий урок з інформатики у 5 класі на тему «Поняття команди. Команди і виконавці. Система команд виконавця » та відкритий виховний захід вчителем інформатики у Колдунович О.П. «Турнір юних інформатиків ». Після проведення даних заходів учасники школи молодого вчителя інформатики мали змогу проаналізувати та обговорити творчі аспекти

показового уроку та позакласного з ... Читати далі »

Переглядів: 733 | Додав: Igor | Дата: 19.03.2018 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz