Четвер, 28.03.2024, 22:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт Єльнівського НВК: "ЗНЗ І-ІІ ступенів-...

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 9 » "МІС УКРАЇНОЧКА"
01:15
"МІС УКРАЇНОЧКА"

         Нарешті настала весна. Наближається чудове свято – 8  Березня, яке традиційно вважається днем наших красунь і розумниць – Жінок. Кожен з нас, очевидно, думає над тим, як йому найкраще привітати свою неньку, найдорожчу, найніжнішу, найдобрішу в світі. 
            Жіночий день – це справді велике свято. Адже все, що є у нас доброго, мудрого благородного й гарного – від жінки - матері, від її пісні колискової, від чарівної казки, від любові і ласки. А для матерів найбільше щастя – бачити в дітях своє продовження, здійснення своїх надій і сподівань. Бо коли діти засвоюють батьківську і материнську науку,- зростають чемними, роботящими. 
             З нагоди свята 8 Березня педагог-організатор Вежичанін І.Д. провела  конкурс «Міс Україночка». Адже, як нам всім відомо Україна славиться красунями здавна. Їм у всі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, багата фантазія і, звичайно ж, велика шана, любов і повага до рідного краю.

   Багатьма такими рисами наділені і наші учасниці. Щоб це довести було організовано та проведено конкурсно – розважальну програму «Міс україночка». Участь взяли дівчатка 6-8 класів. Це не був конкурс краси на звання «Міс року»… Звісно, кожна з наших учасниць по-своєму гарна, просто-таки чарівна – хоч усім присуджуй перші місця! А змагалися вони у вмінні, спритності, кулінарії, таланту.  Адже кожна дівчина – майбутня господиня, і Мати, і трудівниця, і Берегиня. Здавна в усьому світі славились українські дівчата. Їм в усі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, ввічливість, багата фантазія. Після конкурсної програми красуні  розподілили між собою так місця:

«Міс Україночка» - Гузич Наталія  7 клас

«Перша віце-міс Україночка» - Рацкевич Катерина, 8 клас

«Міс талант» - Кирилович Юлія, 7 клас

«Міс творчість» - Басич Людмила,  8 клас

«Міс елегантність» - Вежичанін Катерина, 6клас

«Міс чарівність» - Миколайчук Ангеліна, 6 клас

«Міс ніжність» - Вежичанін Раїса, 6 клас

         Не важливо, хто переміг, важливо, що ми переконались, що є у нашій школі справжні красуні, талановиті, розумні, кмітливі, працьовиті, якими славиться наша Батьківщина. Сподіваємось, що вони прославлять і на весь світ наші національні і культурні традиції  , що така культурна спадщина українського народу, як мова, мистецтво, народна кухня – неоцінений здобуток, який не слід забувати.

ЩИРО   ВІТАЄМО   УЧАСНИЦЬ  КОНКУРСУ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 640 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz