П`ятниця, 29.03.2024, 12:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт Єльнівського НВК: "ЗНЗ І-ІІ ступенів-...

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 23 » ТИЖДЕНЬ ГЕОГРАФІЇ У ШКОЛІ
15:21
ТИЖДЕНЬ ГЕОГРАФІЇ У ШКОЛІ

З метою підвищення інтересу до географічної науки, досліджень навколишнього середовища, всебічного розвитку особистості з 16 по 21 березня 2015 року проходив тиждень географії в школі.
В перший день було оголошено про початок тижня географії та план заходів. Всім учням було запропоновано взяти участь у конкурсі малюнків на теми: "Земля у нас одна", "Чарівний світ природи нашого краю". А на другий день між учнями 7-го класу було проведено вікторину "Я люблю географію" , участь брало дві команди "Мандрівники" та "Дослідники", "Мандрівники" з відривом у 2 бали зайняли перше місце. Також цього дня було оголошено конкурс творчих робіт серед учнів 7 -9 класів. Третій день видався цікавий та пізнавальний для учнів 8 класу, тому що в конкурсі "Хто швидше збере карту України" завзято змагалися дві команди, а вирішальним етапом стало змагання капітанів зі складання пазлу "Україна", а бій закінчився рівною кількістю балів між командами. А учні 9-го підготували усний журнал: "Знай і люби свій рідний край" на тему "Сім чудес Рокитнівщини" і представили його у вигляді презентації.
Четвертого дня найактивніші учасники тижня підготували велику кількість вікторин, загаток та ребусів і провели змагання серед учні 7-9 класів, а за правильну відповідь отримували бали у вигляді флаєрів. які потім за кількістю балів переможці отримували оцінку. Переможцями цього дня стали яцкевич Аліна та Гузич Наталія(7 кл.) отримали І місце, ІІ місце отримала - Опанасевич Людмила (9 кл.) та ІІІ місце - Рацкевич Катерина (8 кл.). В сьомому класі була поведена гра "Лабіринт вибору", за допомогою завдань на географічну тематику, учням потрібно було знайти вихід з лабіринту, подорожуючи лабіринтом за допомогою "клубка долі" команди на швидкість відповідали на запитання потрапляючи до різних пасток. Результатом виходу з лабіринту виявилась дружба, тому що саме 21:21 - це результат хорошої атмосфери та веселого настрою між учасниками.
Та найбільш очікуваним днем видалася п'ятниця, тому що всі чекали результатів та нагород, діти навіть жартували, що навіть затемнення сонця не сховає нашого настрою перемоги. Тому за свою активність та творчість грамотами було нагороджено учениць 8-го класу Поліщук Світлану та Миронець Ірину, учениць 7-го класу Яцкевич Аліну та Гузич Наталію, а за участь у різних класових змаганнях хочу відзначити всіх учнів, а саме 7,8,9 класів та переможців командних ігор. А всім талановитим, творчим та скромним учням, які не змогли отримати першість перемоги, бажаю не здаватися, а вперто та наполегливо прямувати до своєї мети. Успіхів !!!!!!!!!

Переглядів: 530 | Додав: Natali | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz