Субота, 20.04.2024, 18:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт Єльнівського НВК: "ЗНЗ І-ІІ ступенів-...

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 28 » ВІДКРИТА ВИХОВНА ГОДИНА У 9 КЛАСІ "ЛЮДИНА - ТВОРЕЦЬ ДОБРА"
02:03
ВІДКРИТА ВИХОВНА ГОДИНА У 9 КЛАСІ "ЛЮДИНА - ТВОРЕЦЬ ДОБРА"

         Людина прийшла у цей світ , щоб творити добро і добру память  залишити по собі.

 Кожен новий день повинен розпочатися з добрих побажань  один одному і благословлятися на добрі справи , на благо і добро нашої України.

        27 .02.2015 р. в Єльнівській ЗОШ III ст. був проведений виховний захід у 9 класі на тему:

 « Людина – творець добра». Мета виховного заходу була: виховувати потребу здійснювати добрі справи на благо людям ; формувати вміння дружити , уміння відрізняти добро від зла, цінувати родину , поважати батьків ; розвивати толерантність , повагу до старших , дружелюбність , співпереживання.

 Класний керівник Прокопович Н. М.    поставила собі за мету провести  виховний захід у  формі – подорожі. Під  спокійну мелодію  Наталія Миколаївна  розпочала свої перші  слова . Після яких всі  присутні дарували один одному свою чарівну , щиру та

радісну посмішку.   Опанасевич Л. та Прокопович Є. заспівали пісню : « Я бажаю вам добра».  Басич  А. розказав притчу В. Сухомлинського , яка навчала залишати після себе тільки добрі справи та добру память.

     В спокійній атмосфері, під « Мелодію для душі» пройшов « Мозковий штурм». Учні передавали запалену свічку та давали відповідь на запитання: « Що  таке добро?» . Потім всі дружно прикрашали промінчиками « Сонце доброти» . На кожному промінчику були написані слова, а учні розповідали , що вони означають

    Згодом вчителька всім запропонувала відкрити планету Добра. І вирушити у  подорож по цій  планеті, де нас  чекали такі зупинки: « Вокзал Родинний», « Місто Дружба» та « Зупинка Натхнення».  Кожна зупинка була цікава та захоплююча. Учні та всі присутні  взяли для себе багато чого цікавого. Цікаво пройшла гра: « Добре чи погано?»  Вчитель зачитувала якусь дію , а учні піднімали червоні сердечка, коли вважали , що ця дія добра. Якщо вважали , що дія погана , піднімали сині хмаринки. На другій зупинці « Місто Дружба» пройшла гра : « У пошуках друзів» . Ця гра показала , як нам необхідні друзі. І також відчули , як страшно і неприємно бути тим вигнанцем , коли всі проти тебе. На третій зупинці  « Натхнення»  всі учні протоптали « Стежку доброти » . На відбитках своїх ніг вони писали побажання собі і всім присутнім.  Закінчували прислів’я, розказували вірші та обговорювали цікаві запитання.

     Повернулися всі  із подорожі під пісню « Дорога добра » у виконанні - Яцкевич Н., Яцкевич А., Яцкевич Ю.

 І на згадку про виховну годину Наталія Миколаївна подарувала всім поради : (« Не » від В. Сухомлинського.)

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1277 | Додав: Igor | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz