П`ятниця, 26.04.2024, 14:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт Єльнівського НВК: "ЗНЗ І-ІІ ступенів-...

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 61
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 22 » З Днем Закоханих
19:38
З Днем Закоханих

14 лютого, день Святого Валентина — покровителя всіх закоханих. Вважається, що День святого Валентина існує вже більше 16 століть.

День усіх закоханих - свято особливе, сповнене чудес, кохання, теплих почуттів. Єльнівська ЗОШ І-ІІ ступенів  вітає всіх з Днем святого Валентина, бажає кохання, блиску в очах і биття серця! Нехай цей день стане особливим! Цього дня стільки сердець випромінюють теплі почуття, що всім навколо стає тепліше від любові, ніжності і ласки, і ніякий мороз не зможе остудити велике почуття кохання! З днем закоханих! Любіть один одного, даруйте тепло, даруєте радість, цінуйте один одного! А у нашій школі він завжди особливий попри традиції «поштової скриньки» до якої діти кидають «валентинки» існує ще одна традиція проведення конкурсної програми вечора кохання.

Вечір кохання конкурсної програми розпочався із привітання та знайомства учасників, які згодилися взяти участь в конкурсі «Найкраща пара» до Дня Закоханих.

В конкурсі брали участь четверо дівчат і четверо хлопців.  Конкурс поділявся на 3 етапи. Все розпочалось із ознайомлення учасників де вони розповіли про себе досить цікаво – це був перший етап конкурсу. Другий етап складався з двох конкурсів один із яких називався «ЇЇ та його якості» - де і учасники розповідали якими вони хочуть бачити ідеальних дівчат та ідеальних хлопців. Після чого учасники обирали собі пару, таким чином у нас утворилося чотири пари. То ж для них у третьому етапі  були дуже цікаві конкурси: «Яким має бути ваше ідеальне побачення» ( де один із учасників (наш переможець) відповів що ідеальним побаченням у нього буде в Франції біля Ейфелевої вежі); «Крок – комплімент до коханої»; «Подарунок»; «Освідчення в коханні» та інші.

За підсумками журі І місце та звання «Найкраща пара» отримали наші наймолодші учасники Наталія Гузич  та Чміль Микола, ІІ місце посіла пара Людмила Басич та Олександр Гіс, ІІІ місце отримала пара Катерина Рацкевич та Вадим Яцкевич, ІV місце – Аліна Яцкевич та Юрій Яцкевич. Учасники були нагороджені грамотою та призами.

На закінчення для всіх присутніх була святкова дискотека. Свято вдалося, адже попри те що зараз тяжкі часи в нашій країні вечір кохання пройшов цікавий, веселий, романтичний запалив усмішки на обличчях і в учасників, і в журі , і на обличчях всіх глядачів.

Ірина Вежичанін

Педагог-організатор Єльнівської ЗОШ І-ІІ ступенів

Переглядів: 467 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz